Volledig nieuwe Mazda CX-60 Plug-In Hybrid

Op 8 maart 2022 werd Mazda’s nieuwste paradepaardje, de All-New Mazda CX-60 Plug-In Hybrid, onthuld. Dit is meteen onze allereerste plug-in hybride, en vormt een unieke combinatie van Japanse schoonheid en elegantie.

Naast z’n aantrekkelijk design, beschikt hij tevens over enkele duurzame aandrijfsystemen: dankzij de efficiënte elektromotor en 17,8 kWh batterij kan u tot wel 63 kilometer volledig elektrisch rijden. De 2,5 liter Skyactiv-benzinemotor zorgt er dan weer voor dat u de langere afstanden probleemloos aflegt. En dankzij z’n 8-traps automaat kan u soepel optrekken, én stoot de wagen ook minder uit. De achterwielaandrijving zorgt voor een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek in vergelijking met een voorwielaangedreven auto.

Nog een extra troef is dat u, door z’n gecombineerd vermogen van bijna 330 pk, moeiteloos 100 km/h haalt in slechts 5,8 seconden tijd, met een topsnelheid van 200 km/u. Bovendien beschikt deze krachtige SUV over een trekgewicht van 2500 kg én een off-road-modus om u ook probleemloos op ruw terrein te kunnen begeven.

De CX-60 is beschikbaar vanaf 48.890€ en wordt uitgebracht in vier verschillende versies om te beantwoorden aan de levensstijl van iedere potentiële bestuurder: Prime-line, Exclusive-line, Homura en Takumi.

Bij bestelling voor 2023 geniet u, als bedrijf, bovendien van 100% fiscaal voordeel op de aankoop van deze wagen. De eerste leveringen van dit nieuwe model worden na deze zomer verwacht. Voor meer info en een vrijblijvende offerte, kan u ons steeds per e-mail of telefonisch contacteren, en natuurlijk bent u steeds welkom in onze showroom!