Het onderhoud van uw wagen

Natuurlijk wilt u ook dat uw Mazda zo lang mogelijk mee gaan met zo weinig mogelijk kosten. Periodiek onderhoud met oog voor detail is hier van het grootste belang. Tijdens het onderhoud worden Mazda vervangonderdelen gebruikt om de kwaliteit van u auto te waarborgen.
Voor kleinere onderhoudswerkzaamheden is het ook steeds mogelijk om zonder afspraak langs te komen. Wij staan garant voor een snelle service.

Ander vervoer nodig ?

Vervangfiets, wandelkaart, fietskaart of een vervangwagen kan worden gereserveerd als u uw afspraak met ons maakt.

DSR (Digitaal Service Record)

  • Bij ieder onderhoud uitgevoerd bij een Mazda erkend hersteller zullen de DSR gegevens voor u wagen (tot 10 jaar) bijgewerkt worden tot de recentste toestand. De gegevens worden opgeslagen in een absoluut veilige gegevensbank. Hebt u ooit een schriftelijk bewijs nodig, dan zullen wij met genoegen een afdruk voor u maken.
  • Vanaf nu kunnen ook alle mensen met een tweedehandse Mazda volop profiteren van het Digitale Servicerapport (DSR), dat Mazda al sedert 2006 aanbiedt voor elke nieuwe auto.

Car-Pass

  • CAR-PASS v.z.w. is de vereniging met een wettelijke opdracht van algemeen belang die streeft naar de bescherming van de koper en een eerlijke handel in de sector van de occasievoertuigen door de bestrijding van de fraude met de kilometerteller. De kilometerstanden komen uit betrouwbare bronnen.
  • Garages, koetswerkherstellers, fastfitters, bandencentrales, technische keuring… geven na een onderhoud, herstelling, montage of keuring de huidige stand door aan de vzw CAR-PASS. Dat zijn ze wettelijk verplicht. De vzw CAR-PASS stopt al die kilometerstanden in een databank. Ze worden enkel gebruikt voor de CAR-PASS zelf. Niet voor commerciële doeleinden.

Wenst u een afspraak voor een onderhoud ?

Maak een afspraak