Discovery Night op 7 december van 18 tot 22u

Samen met een hapje en een drankje stellen we hem graag aan je voor: de MAZDA MX-30 e-SKYACTIV R-EV met z’n unieke wankelmotor die dienst doet als stroomgenerator. Na een eerste rit van 85 kilometer op volledig elektrische energie geeft het systeem je een actieradius tot 680 kilometer.

Maar, dat is niet alles…

Naast het volledige Mazda-gamma en bijhorende acties, kan je ook het vakmanschap komen bewonderen van enkele lokale onderneemsters, die met veel passie en gedrevenheid hun unieke, handgemaakte creaties komen voorstellen:

Femke Gommers komt Atelier Ode voorstellen, dat zijn handgemaakte juwelen voor jouw verhaal. Je krijgt een kijkje in de ambacht van het goudsmeden. Een leven lang genieten dansen, lachen, afscheid nemen, troosten, ontmoeten, ontdekken, vieren, … . Al jouw belangrijke momenten maakt Femke graag tastbaar. Ze ontwerpt en vervaardigd doordachte, duurzame juwelen, vaak helemaal op maat. Daarbij gebruikt ze ook graag bestaand goud of bestaande steentjes, aangeleverd door de klant.

Die ambacht gaat hand in hand met het keramiekatelier van Katrin, Kostbaar Goed. Groepen kunnen in haar atelier in Herentals terecht om een dagje gezellig te komen kleien. Iedereen vertrekt van hetzelfde bolletje klei en toch wordt dat door elke persoon steeds weer omgetoverd tot een unieke kom of tas. Katrin toont jullie tijdens onze Discovery Night de techniek van het werken in klei, zonder een draaischijf.

Al dat handenwerk wordt mooi in beeld gebracht door Marijke van Boundless Graphix. Een creatieve studio voor grafisch ontwerp en corporate fotografie. Zij gelooft niet in een fancy verpakking zonder waarde, wél in neat design met inhoud. Ze creëert met haar studio een plek waar samenwerkingen met groundbreakers, changemakers & soulshakers de wereld een klein beetje mooier maken.

lokale onderneemsters

Hou zeker onze facebookpagina in de gaten, want de volgende dagen komen jullie nog meer te weten over het werk van deze gedreven dames.

Om een lang verhaal kort te maken… Heb je donderdagavond nog geen plannen en heb je zin gekregen om al dit vakmanschap te komen bewonderen, kom dan zeker bij ons langs! Wij zorgen voor een hapje en een drankje, en samen maken we er een leuke en gezellige avond van!

Discovery Night 7/12/2023 18-22 uur, Garage Van Haelst Laakdal

In samenwerking met Atelier Ode, Kostbaar Goed en Boundless Graphix

Oude Geelsebaan 104, Veerle-Laakdal