CX-5 uit stock leverbaar in automaat vanaf 32900 EUR* nettoprijs Inc. metaalkleur, zolang de voorraad strekt.

ONT­WOR­PEN VOOR ALLE WE­GEN VAN HET LE­VEN

Waar het leven u ook brengt, de Mazda CX-5 combineert een prettige rijdynamiek met een laag verbruik door de brandstof besparende technologie Mazda M Hybrid. Deze SUV biedt naast rijplezier ook geavanceerde veiligheidstechnologieën en is op maat van actieve gezinnen. Het adembenemende ontwerp gaat nergens onopgemerkt voorbij, zeker niet met het nieuwe kleur Rhodium White.

NIEUW: Rhodium white

Rhodium White is een minimalistische witte tint die geïnspireerd is door Japanse esthetiek en die de vorm en contouren van deze opvallende SUV benadrukt. Ontdek de schoonheid van zijn eenvoud – zonder overbodige elementen.

Comfort in overvloed

Stap in, neem plaats en ontspan … En geniet van de stilte in het interieur, de nieuwe kleuren, de materialen en het hoogwaardig Japans vakmanschap.

Hoe een rijervaring moet zijn

De Mazda Intelligent Drive Select met nieuwe Off-road-modus maakt van elke rit een opwindend avontuur.

Bescherm uw gezin

De mensen die u het liefste ziet, verdienen de beste bescherming. De Mazda CX-5 is uitgerust met de allernieuwste actieve veiligheidstechnologie.

Blijf ver­bon­den

De mensen die u het liefste ziet, verdienen de beste bescherming. De Mazda CX-5 is uitgerust met de allernieuwste actieve veiligheidstechnologie.

Ingebouwde prestaties

De Mazda CX-5 is niet alleen mooi om naar te kijken. Bereid u voor op sierlijke kracht, zin voor avontuur en een indrukwekkend vermogen om een extra last te trekken.