Mazda MX-30 EV

Ontdek de All-New Mazda MX-30, onze nieuwe volledig elektrische wagen, zowel eigentijds als stijlvol. Geavanceerde technologieën en een uitmuntend design bieden u de unieke rijbeleving waarvoor Mazda staat. Neem plaats in een ruim en prachtig vormgegeven interieur en start uw elektrische ervaring!

Ontworpen voor elke dag

Met een rijbereik van 262 km in de stad en een gecombineerd bereik van 200 km1, kiezen wij bij Mazda voor een batterij die ontworpen is voor elke dag. Met onze rightsizing-benadering die focust op de perfecte grootte en de juiste positionering van de batterij, staat het streven naar een gebalanceerde gewichtsverdeling om de soepele Mazda-rijervaring te garanderen voorop.

Mazda Connect

Mazda Connect geeft de bestuurder de absolute controle met geïntegreerde navigatie en Bluetooth. De All-New Mazda MX-30 is bovendien volledig compatibel met Apple Car Play®. Verder garandeert de MyMazda-app een hoogtechnologische ervaring met functies speciaal ontworpen voor deze elektrische auto – zoals de bediening van de automatische airconditioning wanneer de batterij nog oplaadt.

Veiligheid boven alles

De technologie in de All-New Mazda MX-30 is er niet alleen voor het rijgenot, ze biedt ook een grote mate van veiligheid en betrouwbaarheid. Naast de hoogstaande veiligheidssystemen – zoals de rijstrookassistent, zorgen de batterijveiligheidstoepassingen mee voor een fantastische en uitermate veilige rijervaring.

De elektrische rijervaring in een ware Mazda

De speciaal ontworpen elektrische G-Vectoring Control Plus-technologie verhoogt het rijcomfort door een nauwkeurige verdeling van het vermogen over de wielen en een automatische optimalisatie van het stuurgedrag tijdens het rijden. Samen met de 50/50-gewichtsverdeling verzekert de MX-30 bij welke snelheid dan ook een natuurlijk en aangenaam rijgevoel.

Design

De All-New Mazda MX-30 is een belichaming van schoonheid door eenvoud. Zijn basislijnen en minimalistische rondingen creëren een gevoel van beweging dat onmiskenbaar Mazda is. Dit in combinatie met de cilindervormige koplampen roept de unieke Mazda-identiteit in deze wagen op. Met onze revolutionaire freestyle-deuren blikt Mazda bij het kijken naar de toekomst trots terug op het verleden van de RX-8.

Doordacht materiaal en vakmanschap

Het interieur van de nieuwe MX-30 is ontworpen met de nadruk op de connectie tussen de bestuurder, passagiers en de wagen. Dankzij de zwevende middenconsole primeert het gevoel van openheid en verbondenheid. Naast de elektrische aandrijving ademt ook het elegante interieur milieuvriendelijkheid door het gebruik van hoogwaardige materialen – zoals gerecycleerde kurk in de middenconsole en veganistisch leer.


Jouw Mazda MX-30 EV configureren