Mazda CX-5

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder. De nieuwe Mazda CX-5 werd ontworpen en gebouwd om het autorijden te lauweren, en bezorgt iedereen aan boord een sterk Jinba Ittai-gevoel, die geweldige (gevoels)band van eenheid met de auto.

Dankzij het evolutieve KODO Design en het ongeziene vakmanschap is het mooie exterieur strak en functioneel in de levendige nieuwe koetswerkkleur Soul Red Crystal, terwijl de ruime, bestuurdersgerichte cockpit stil, elegant ontworpen en bijzonder comfortabel is voor u en al uw passagiers. Perfect voor lange, aangename ritten met familie en vrienden. Dankzij de geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologie kan iedereen achteroverleunen en genieten van de rit. Deel het genot van het ultieme rijplezier.

Geavanceerde technologie geeft uw rijplezier een extra boost

Neem plaats aan het stuur van de Mazda CX-5 en ervaar een nooit eerder geziene wendbaarheid en responsiviteit binnen het segment van de SUV's. Deze SUV werd ontworpen en gebouwd op basis van onze bijzonder geavanceerde SKYACTIV Technologie. Hij legt uitstekende verbruikscijfers en een lage CO2-uitstoot van 132 g/km voor. We hebben met een verbeterd chassis en de G-Vectoring Control gezorgd voor een hoger niveau van rijcomfort en een betere wegligging.

Door uw stuurbewegingen, de snelheid van het voertuig en de input op het gaspedaal te monitoren, reageert de G-Vectoring Control in een fractie van een seconde om de wegligging en het sturen te verbeteren. De i-ACTIV AWD treedt alleen in werking wanneer dat nodig is en regelt, gebruik makend van 27 sensoren, het vermogen 200 keer per seconde om u zo de ideale grip te garanderen. Dit alles zorgt er mede voor dat u aan het stuur een gevoel van controle en vertrouwen hebt zodat u kunt genieten van de fenomenale prestaties van de Mazda CX-5.

Dankzij onze geavanceerde i-ACTIVSENSE veiligheidstechnologieën zorgt de nieuwe Mazda CX-5 ervoor dat u met volle vertrouwen kunt genieten van het rijplezier in elke omgeving. De ingebouwde camera's en sensoren identificeren potentiële gevaren in een vroeg stadium om de risico's te minimaliseren en houden u alert via het head-up display (ADD) dat ter hoogte van de bestuurder belangrijke rij-informatie op de voorruit projecteert. De remassistent voor de stad (SCBS), het verkeersbordherkenningssysteem (TSR) , de adaptieve cruise control (MRCC), de intelligente LED-koplampen (AHL) en nog veel meer veiligheidsinnovaties zorgen ervoor dat u in alle omstandigheden geniet van het autorijden.


Jouw Mazda CX-5 configureren