Nieuwe wagensJouw Mazda configureren

Mazda 2

De Mazda2 bewijst dat klein best wel fijn kan zijn. Het opvallende en karaktervolle KODO – Soul of Motion design van deze kleine stadswagen zorgt voor de nodige présence in het straatbeeld. Deze sportieve en wendbare stadsauto munt uit door een ideale mix van zuinigheid en prestaties, geavanceerde technologie en optimale connectiviteit.

Lees verder +

Mazda 2 hybrid

De nieuwste aanvulling op het Mazda2-assortiment is ook de eerste Mazda met een hybride elektrische aandrijflijn. De nieuwe Mazda2 Hybrid biedt een uitstekende brandstofefficiëntie en lage uitstoot door gebruik te maken van het accupakket zodat u met elke liter verder kan rijden.
En dat zonder dat u een batterij moet opladen of uw rijstijl moet aanpassen.

Lees verder +

Mazda CX-30

De nieuwe Mazda CX-30 is zowel vanbinnen als vanbuiten gewoon subliem - van de vloeiende lijnen van het koetswerk tot het verfijnde vakmanschap van het interieur en de innovatieve technologie onder de motorkap. Dat alles levert een auto op die perfect aansluit op uw levensstijl en u oneindig veel rijplezier bezorgt.

Lees verder +


Mazda MX-30 EV

Ontdek de All-New Mazda MX-30, onze nieuwe volledig elektrische wagen, zowel eigentijds als stijlvol. Geavanceerde technologieën en een uitmuntend design bieden u de unieke rijbeleving waarvoor Mazda staat. Neem plaats in een ruim en prachtig vormgegeven interieur en start uw elektrische ervaring!

Lees verder +

Mazda CX-5

Beleef met de nieuwe Mazda CX-5 nieuwe dimensies inzake rijplezier. Zowel het interieur als het exterieur van onze nieuwste versie van de compacte SUV werden hertekend. Hij is even comfortabel en de moeite waard voor zowel de passagiers als de bestuurder. De nieuwe Mazda CX-5 werd ontworpen en gebouwd om het autorijden te lauweren, en bezorgt iedereen aan boord een sterk Jinba Ittai-gevoel, die geweldige (gevoels)band van eenheid met de auto.

Lees verder +

Mazda 3

De Mazda3 is gebaseerd op onze KODO – Soul of Motion-vormtaal en het verbluffende exterieur ademt dan ook krachtige en dynamische beweging uit tot in het kleinste detail. Door de SKYACTIV TECHNOLOGY nog geavanceerder te maken, zijn we er met de Mazda3  in geslaagd om tot de ultieme rijprestatie en een ongezien rijgenot te komen, terwijl we nog steeds toonaangevende verbruikscijfers kunnen voorgeleggen.

Lees verder +


Mazda MX-5

Bij de sportauto Mazda MX-5 hoef je niet te lang stil te staan. Niet voor niets is de MX-5 ontworpen om zijn rijplezier. Daarnaast is deze sportieve auto een lust voor het oog dankzij het KODO-design. Stap in, voel de wind door je haren en geniet van elke rit die je maakt.

Lees verder +

Mazda 6

Een grote gezinsauto met geavanceerde technologieën en laag verbruik. De stijlvolle en indrukwekkende Mazda6 combineert opwindende kracht, uitzonderlijke brandstofzuinigheid en geavanceerde veiligheidsfuncties, en zorgt voor een fantastische rijervaring.

Lees verder +

Mazda CX-60

Maak kennis met de All-New Mazda CX-60, ons eerste plug-in hybride model dat alles vertegenwoordigt wat Mazda in de loop der jaren in zijn DNA heeft ingebouwd, van uitstekend exterieur- en interieurontwerp tot het beste Japanse vakmanschap, op de mensgerichte technologieën en het Jinba Ittai-rijplezier dat je van een Mazda mag verwachten.

Lees verder +


Mazda MX-5 RF

De nieuwe MAZDA MX-5 RF is de perfecte vertaling van onze Jinba Ittai-filosofie. We hebben de verwachtingen nog maar eens overtroffen en onze iconische tweezitter intuïtiever dan ooit gemaakt. Van een simpele bout tot de ongeëvenaarde SKYACTIV technologieën, alles in de nieuwe Mazda MX-5 RF is ontworpen om degene die achter het stuur zit de controle te geven.

Lees verder +